Honey Bee Dance Party Package: Sample Itineraries

Schedules are subject to change, but we will reach out to you a week before your party to make sure everything is in order!

9:30am Party

- 9:00am arrive for set up
- 9:30am guests arrive
- 30 minutes free time
- 10:00-10:30am Honey
 Bee game and Dance
 party
- 15 minutes free time
- 10:45am clean up
- 11:00am party ends, time for exhibits!

12:00pm Party

- 11:30am arrive for set up
- 12:00pm guests arrive
- 30 minutes free time
- 12:30-1:00pm Honey Bee game and Dance party
- 15 minutes free time
- 1:15pm clean up
- 1:30pm party ends, time for exhibits!

2:30pm Party

- 2:00pm arrive for set up
- 2:30pm guests arrive
- 30 minutes free time
- 3:00-3:30pm Honey Bee game and Dance party
- 15 minutes free time
- 3:45pm clean up
- 4:00pm party ends, time for exhibits!

Free time in the schedule is time where you could eat, play games, let kids play in the exhibits, make crafts, request a story time, etc.